Home > #Hoofdnieuws > Mooie Belgische delegatie in VLN opener

Mooie Belgische delegatie in VLN opener

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De weergoden zijn de VLN gunstig gezind, want tussen twee sneeuwzones door, mogen we ons morgen voor de eerste wedstrijd van het seizoen zelfs aan een schuchtere lentezon verwachten. Dat is uiteraard goed nieuws voor de deelnemers, waaronder ook een hele rits Belgen. Die racen zaterdag tussen 12u00 en 16u00.

Twee van de Belgen doen het voor Audi in de klasse SP9, de klasse voorbehouden aan de GT3-wagens. Fred Vervisch doet het bij Phoenix met het Duitse duo Haase-Stippler, terwijl de Limburgers Robin Frijns en Dries Vanthoor bij WRT aan de slag gaan.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/03/muhlner.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Dries is echter niet de enige telg uit de snelste familie van het land. Ook Laurens Vanthoor is er bij, met de Porsche 911 van Manthey Racing. Kevin Estre en Earl Bamber zijn zijn teamgenoten.

Cup-racers

Geen GT3 Lamborghini voor Nico Verdonck, maar wel een Cup-exemplaar van de Huracan uit de stal van Dörr Motorsport. Nog een Cup is er voor Jan Sluis, in een 911 van 9und11 Racing Team. Andere Belgen zijn het trio Muytjens-Derenne-Brody (Toyota GT86) en het Porsche-team Mühlner Motorsport dat twee 911 en één Cayman inzet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede