Home > #Hoofdnieuws > Oude bekende in World Endurance Championship

Oude bekende in World Endurance Championship

Een oude bekende maakt binnenkort zijn comeback op het wereldtoneel. Ex-F1-rijder Pastor Maldonado vervoegt DragonSpeed op een Oreca Gibson 07 LMP2 tijdens het seizoen 2018/2019 in het FIA World Endurance Championship en dus ook tijdens de 24 Uur van Le Mans. De 33-jarige Venezolaan won in 2012 de Grote Prijs Formule 1 van Spanje in een Williams en verdween na zijn laatste seizoen met Lotus eind 2015 uit beeld. Hij reed in totaal vijf seizoenen in de Formule 1. Ook Roberto Gonzalez voegt zich komend seizoen bij DragonSpeed.

You may also like
FIA WEC Sebring: een vooruitblik op Hypercar – deel 1 met Toyota, Peugeot en Glickenhaus
FIA WEC 2023: WRT opnieuw met Robert Kubica in zee
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
FIA WEC 2023: WRT, Sarah Bovy en Ulysse De Pauw tekenen present