Home > #Hoofdnieuws > Schoon volk met Belgen in 24 Uur van de Nürburgring

Schoon volk met Belgen in 24 Uur van de Nürburgring

In Duitsland gaat het erg goed met de GT3-competities. Na de rits mooi namen voor de ADAC GT Masters, kan ook de 24 Uur van de Nürburgring rekenen op heel wat schoon volk. Bij die toppers mogelijk ook heel wat sterke Belgen.

Over Dries Vanthoor berichtten we eerder vandaag al, maar Audi heeft nog meer ijzers in het vuur. Na de zege van Audi Sport Team Land vorig jaar, zien we nu dus Team WRT, Team Land en Team Phoenix, samen met Team BWT, van Peter Mücke aan de start verschijnen. Bij Phoenix doet Fred Vervisch het met Nico Müller en Frank Stippler. Team75 Bernhard komt ook, maar dan voor Porsche en de aanwezigheid van Laurens Vanthoor is er niet uitgesloten, net zo min als die van Maxime Martin bij R Motorsport Aston Martin. We weten ook al dat Nico Verdonck het met een Lamborghini doet en Maxime Soulet en Bentley is uiteraard ook een optie.

http://www.autosportwereld.be/2018/03/21/dries-vanthoor-naar-de-24h-nurburgring/

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
F1 Bahrein: Alonso op kop in laatste oefensessie
F1 Bahrein: Red Bull snelst in vrije trainingen, Alonso en Aston Martin mikken op podium
F1 Bahrein: Stroll rijdt dan toch openingsrace