Day

maart 13, 2018

Joachim Wagemans: “De R2-titel als springplank naar een R5”

Ook in 2018 zal Joachim Wagemans zich concentreren op een internationaal programma in de Tour European Series. Nadat de 23-jarige piloot uit Kapellen de titel behaalde in TER2, voorbehouden voor jonge rijders met een R2, zal de Peugeot-piloot zijn titel verdedigen in 2018. Dit seizoen moet de springplank worden naar een uitgebreid programma met een R5 in 2019.

Aftellen naar de start van F1 2018: Alfa Romeo Sauber

Op 25 maart is het eindelijk weer zover: de start van het 2018 Formule 1-seizoen in Melbourne. Aftellen naar de aanvang van de koningsklasse doen we bij Autosportwereld.be aan de hand van een voorbeschouwing per team. Vandaag kijken we wat Sauber Ferrari in petto heeft voor het nieuwe seizoen.

Komt Brabham terug in de autosport?

Komt Brabham terug als constructeur? Die vraag kunnen we ons stellen nadat volgende korte video op twitter verscheen. De Brabham BT62 is mogelijk een GT, maar meer daarover weten we begin mei.

VAS terugblik: Rallysprint van Moorslede

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] De Rallysprint van Moorslede zat dit jaar in rechtstreekse concurrentie met de Rally van Hannuit en de...
Read More

IAME: met de allures van een EK wedstrijd

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Het was een ware volkstoeloop, voor de karting in het algemeen en voor de IAME X30 categorieën...
Read More