Home > Circuit > Lancering van de Spa-Suzuka Cup

Lancering van de Spa-Suzuka Cup

Een eerste samenwerking in het kader van de vriendschapsbanden tussen het circuit van Spa-Francorchamps en het circuit van Suzuka is de oprichting van een “Spa-Suzuka Cup”. Dat werd op 10 maart aangekondigd op het Japanse circuit door het moederhuis Mobilityland Corp.

Het is een prijs die zal worden toegekend aan het team dat het grootst aantal rondes zal afleggen in de TOTAL 24 HOURS OF SPA zowel als in de SUZUKA 10 HOURS, gehouden in het laatste weekend van augustus. Het team zal een beker krijgen in de vorm van een dubbele S in de kleuren van de beide circuits.

 

You may also like
Spa-Franchorchamps is weer open
GP België: over banden en keuzes
De autosport dit weekend
Porsche Carrera Cup Benelux: galerij van de wedstrijd op zaterdag