Home > #Hoofdnieuws > Niels Lagrange met Frederik Schandorff in Lamborghini Super Trofeo

Niels Lagrange met Frederik Schandorff in Lamborghini Super Trofeo

Vorig jaar werd Niels Lagrange samen met Pieter Vanneste vicekampioen in de Lamboghini Super Trofeo Pro-Am. Dit jaar grijpt de Limburger hoger, en schrijft hij zich met Leipert Motorsport in voor de Pro-categorie. Dat doet hij samen met de Deen Frederik Schandorff, een debutant in de internationale autoracerij.

In Denemarken won Schandorff vorig jaar nog het nationale GT-kampioenschap met een Camaro. Hij haalde het van F1-piloot en landgenoot Kevin Magnussen. “Het leuke aan racen tegen Magnussen is dat de lat heel hoog ligt, het doet ook altijd deugd als ik sneller rijd dan hij. Dit jaar race ik voor het eerst met een Lamborghini. Normaal rijd ik met een Camaro en dat is volledig anders, de Lambo is moderner”, aldus de nieuwe teamgenoot van Lagrange.

Foto © Karsten Damm

“Ik kijk ernaar uit om mee te rijden in het Prokampioenschap. We zijn heel ambitieus. Niels is een goede rijder en ik ook, dus ik hoop dat we in de Super Trofeo voor de podiumplaatsen kunnen gaan. Daarnaast is het belangrijk voor mij om de circuits te leren kennen en ervaring op te doen. Ook volgend jaar rijd ik graag weer mee in de Super Trofeo”, vertelt Schandorff.

Op 21 maart komt hij naar Hasselt om samen met Lagrange en Leipert Motorsport het nieuwe design van hun Lamborghini voor te stellen. Het team zal daar ook aankondigen dat het met de Lamborghini ook in de 24-uursraces van Zolder en Spa zal starten.

You may also like
Circuit: Super Trofeo Europa begint op circuit van Misano
E-circuit: Leipert Motorsport start met een eSports team
Circuit: kalender Lamborghini Super Trofeo overhoopgehaald
GT World: SRO verwelkomt opnieuw diverse kampioenschappen