Home > Rally > Nicolas Gilsoul blikt terug op Mexico 2018

Nicolas Gilsoul blikt terug op Mexico 2018

Waar zal ik beginnen? De Rally van Mexico is altijd een uitdaging voor de teams… net zoals voor hun auto! De omstandigheden op grote hoogtes die we hier tegenkwamen, zijn bijna onmogelijk na te bootsen tijdens de testen in Spanje, en de auto’s worden echt wel zwaar op de proef gesteld.

Thierry slaagde er goed in de verschillen te beperken die we konden verwachten door onze startpositie op vrijdag, maar door twee lekke banden en enkele mechanische problemen, verloren we al snel de hoop op een podiumplaats.

Vanaf dat moment bleven we geconcentreerd (en geloof me, op Mexicaanse proeven is dat een hele opgave!) en hebben we ons verzekerd van het essentiële door belangrijke punten te pakken voor het kampioenschap. Ik wil ook nog eens het team feliciteren voor hun werk gedurende de ganse rally.

En ere wie ere toekomt, Seb Ogier en Julien Ingrassia hebben een memorabele wedstrijd gereden. En daar wil ik hen ook voor feliciteren!

We kijken nu al reeds uit naar Corsica en hopen er onze stunt van vorig jaar te kunnen herhalen!

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender