Home > Rally > BRC > Nieuwe hoofdsponsor voor Melissa Debackere.

Nieuwe hoofdsponsor voor Melissa Debackere.

De Brugse fabrikant van professionele werkkledij DASSY is al sinds 2013 sponsor van Debackere, maar schakelt als hoofdsponsor in 2018 een versnelling hoger. “Net zoals Melissa Debackere is DASSY gedreven door een topprestatie. We zijn dan ook trots haar hoofdsponsor te zijn”, klinkt het.

Onder het motto ‘Melissa Debackere driven by DASSY Professional Workwear’ kan de Wervikse rallypilote Melissa Debackere in 2018 een beroep doen op het Brugse bedrijf als nieuwe hoofdsponsor. “Met de Skoda Fabia R5 komen mijn team en ik in 2018 met veel ambities aan de start. We willen voluit gaan voor enkele topprestaties in Europa”, benadrukt Melissa.

“We zijn zeer tevreden samen met Melissa dit parcours te kunnen afleggen”, aldus Stefan Van Ende, managing director. “Een vrouw in de autosport is op zich al een zeldzaam gegeven. Maar ééntje die elke keer opnieuw zo gedreven voor de overwinning gaat, dat is zo mogelijk nog opmerkelijker. Dat was voor ons een belangrijke reden om het partnerschap met Melissa Debackere naar een hoger niveau te tillen. We herkennen ons als bedrijf uitstekend in de drive van Melissa. Want ook bij DASSY gaan we graag de uitdaging aan en geven we ons voor de volle 100%”.

“Ook in de teamspirit van Melissa kunnen we ons helemaal vinden. Geen topprestatie zonder een topteam”, benadrukt Stefan Van Ende. De nieuwe hoofdsponsor stelde daarom uit de collectie professionele werkkledij een duurzame outfit samen die Melissa en haar team beschermt tegen regen, wind en koude en tegelijkertijd voldoende bewegingsruimte biedt. “Want elke seconde telt uiteraard tijdens een race”, vult Melissa Debackere aan.

Daarnaast stak DASSY de Skoda Fabia R5 van Melissa Debackere in een nieuw (werk)jasje. De stijlvolle zwarte car wrap in combinatie met de bedrijfslogo’s straalt de sfeer van DASSY professional workwear helemaal uit: dynamisch, energiek én trendy.

Tot slot is deze samenwerking ook voor de fans van DASSY en Melissa Debackere goed nieuws: Zij zullen regelmatig de kans krijgen om via social media gratis (VIP-) tickets, gesigneerde T-shirts, testritten,… te winnen.

You may also like
BRC Haspengouw: geen verloren dag voor Sébastien Bedoret
Spa Rally: eerste inschrijvingen binnen
BRC: Skoda en Bedoret voor titel
BRC: Jupsin met Dacia in Condroz