Home > Rally > BRC > Verschueren overklast tegenstanders in Haspengouw

Verschueren overklast tegenstanders in Haspengouw

Verschueren-Hostens (Skoda) klokten in de tweede lus in elke proef de snelste tijd. Princen-Eelbode, tevens Skoda, komen telkens enkele seconden te kort om het duo van de leidersplaats te stoten. De top vijf ziet er in elke proef van de tweede lus hetzelfde uit. Op plaatsen drie, vier en vijf vervolledigen respectievelijk de Mévius-Louka (Peugeot), Timmers-Kaspers (Subaru) en Matterne-Vanlessen (Skoda) de eindstand van elke proef.

Het algemeen klassement volgt dezelfde volgorde. Princen volgt met iets meer dan 26 seconden op Verschueren. Die laatste had 53:18:40 nodig om acht KPs te voltooien. De Subaru van Lietaer is nog steeds de snelste wagen van de historics.

You may also like
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek