Home > Rally > BRC > Geprikkelde Cherain over incident met Maes

Geprikkelde Cherain over incident met Maes

Cédric Cherain (Skoda) kende een goede start in de Rally van Haspengouw, maar hij ging er in de vierde proef uit. Ook veroorzaakte de rijder wat ophef. Tijdens de derde proef in Heers haalde hij een ontstemde Robin Maes halsoverkop in. De reactie van Maes leest u hier. Cherain reageert geprikkeld op het incident: “De starter liet Robin (Maes) vertrekken net voor ik daar moest passeren. Robin reed drie seconden per kilometer trager dan ik, dus in een moment van zinsverbijstering ben ik hem gepasseerd en heb ik hem geraakt. Dat had ik niet mogen doen.

De Skoda R5 is zwaar toegetakeld nadat Cherain van de baan ging in de vierde proef. Hij staakt dan ook zijn deelname.

You may also like
BRC South Belgian: met mooi deelnemersveld
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek