Home > Rally > Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2

Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2

Nadat het Godrive-tijdperk voor Vincent Verschueren afgesloten werd, bleef hij niet bij de pakken zitten. Verschueren komt dit jaar in actie met een Skoda Fabia Rally2 uit de stallen van SXM. Jasper Vermeulen neemt het rechterzitje voor zich. Over twee weken kan je Verschueren reeds in actie zien tijdens de Short Rally van Moorslede, daarna is hij aanwezig in de TAC Rally, gevolgd door de Rally van Wervik en de Ypres Rally, vervolgens in de Aarova Rally en de Omloop van Vlaanderen, afsluiten doet hij in de 6 Uur van Kortrijk.

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
Rally Azoren: met Loeb, Mikkelsen en Veiby