Home > Rally > BRC > Princen voorlopig nieuwe leider

Princen voorlopig nieuwe leider

Verschueren stond met zijn Skoda in het algemeen klassement op de eerste plaats, nadat hij in de laatste vier KPs de snelste was. Op 26.50 seconden volgde Princen (Skoda). Verschueren nam echter een kruispunt verkeerdelijk en zou hiervoor een straf van dertig seconden krijgen. De straf is nog niet officieel bevestigd, maar dat zou betekenen dat Princen 3.10 seconden voorsprong heeft op Verschueren.

 

Princens co-piloot Eelbode reageert rustig: “Ik vermoed dat wij weer naar de tweede plaats zullen zakken na de derde lus. We gaan geen gekke toeren uithalen, we blijven gewoon snel rijden.” De derden in de stand zijn de Mévius en Louka. “Een tweede plaats zou natuurlijk mooi zijn, maar wij gaan onze strategie niet aanpassen. We blijven snel, maar voorzichtig rijden“, aldus Louis Louka.

You may also like
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek