Home > #Hoofdnieuws > Alessio Picariello vierde Belg in ADAC GT

Alessio Picariello vierde Belg in ADAC GT

Montaplast by Land Motorsport is in Sebring voor de wintertesten in de aanloop naar de 12-uursrace op het bekende circuit en het Duitse team had er goed nieuws voor de Belgische autosportfans. Christopher Mies en Sheldon van der Linde krijgen in Florida immers het gezelschap van onze landegnoot Alessio Picariello in de Audi R8 LMS in de GTD-klasse.

Naast de tweede manche van het WeatherTech SportsCar Championship zal Alessio Picariello bovendien ook de ADAC GT Masters rijden, uiteraard met een Audi. In het hoogstaande Duitse GT-kampioenschap krijgt hij niemand minder dan Christopher Mies naast zich. Alessio Picariello won in 2017 de Audi R8 LMS Cup en reed daarnaast ook in de Blancpain GT Series Asia en de Asian Le Mans Series. Hij zal dus naast Fred Vervisch, Dries Vanthoor (beide ook Audi) en Adrien de Leener (Porsche) de vierde snelle Belg aan de start van het kampioenschap zijn.

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
WTCR: Comtoyou reageert op uitstappen Audi