Home > Circuit > Nog mooi nieuws uit Blancpain GT Series

Nog mooi nieuws uit Blancpain GT Series

Het beweegt in de Blancpain GT Series. Het grootste GT3-kampioenschap van Europa maakt zich op voor een mooi seizoen 2018 en de laatste weken kwamen heel wat teams met hun plannen.

Emil Frey Racing zet maar liefst drie Lexus in de volledige Blancpain GT Series in. Zowel in de Endurance als Sprint Cup zien we de Lexus RC F GT3 dus aan het werk. Het Zwitserse team doet een beroep op Stéphane Ortelli-Albert Costa, Christian Klien-Marco Seefried en Norbert Siedler-Markus Palttala. Emil Frey Racing zal ook de oudere Jaguar hier en daar nog inzetten.

R-Motorsport doet het met twee Aston Martin V12 Vantage GT3 in de Endurance Cup voor Maxime Martin, Nicki Thiim, Matthieu Vaxiviere, Alex Brundle en Jake Dennis. De zesde rijder wordt later bekend gemaakt.

Kessel Racing (Ferrari) doet het met Carlo Van Dam en Piti Bhirombhakdi, terwijl Barwell Motorsport met een Lamborghini Huracan GT3 in de Silver Cup racet van de Endurance Cup racet. Martin Kodric, Michele Beretta en Sandy Mitchell zijn de rijders. Lamborghini zien we ook bij Ombra Racing. Wie voor hen in de Blancpain GT Series zal rijden, is nog niet bekend.

Over de plannen van Saintéloc Racing, Rinaldi Racing en Oman Racing berichtten we al eerder hier.

 

You may also like
Blancpain: Bentley en Mercedes tonen zich op eerste dag Blancpain in Monza
Blancpain Monza: Dries Vanthoor weet dat het hard zal zijn
Dries Vanthoor met nieuw podium in Blancpain GT Sprint
Enkele wijzigingen in Blancpain Endurance voor Paul Ricard