Home > #Hoofdnieuws > Neuville en Gilsoul klaar voor Zweden

Neuville en Gilsoul klaar voor Zweden

Herinner u de wanhoop bij de Belgische fans vorig jaar. Thierry Neuville leidde in Zweden met 43 seconden voorsprong, alvorens hij in de laatste proef op zaterdag een klein foutje maakte en moest opgeven. Weg eerste zege van een Belg in Zweden…

Neuville en Gilsoul (#5 Hyundai i20 Coupe WRC) zijn weer zeer gemotiveerd voor de wedstrijd in Zweden van dit jaar: “We waren zeer snel in Zweden en Noorwegen vorig jaar, maar op het einde van de voorlaatste dag liep het fout. Dit jaar gaan we weer voor de winst en we willen een ander resultaat dan in 2017. Zweden is een uniek evenement, de enige wedstrijd ook waar je heel de rally op spijkerbanden rijdt. Het is een zeer snelle wedstrijd, wat ons een super gevoelen aan boord van de wagen geeft. We willen de show voor de fans verzorgen, maar bovenal voor een goed resultaat gaan.

Een uitgebreide voorbeschouwing vindt u hier.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender