Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: Benjamin Rivière wint de afsluiter

Trophée Andros: Benjamin Rivière wint de afsluiter

De Fransman Benjamin Rivière was in de “Elite Pro” met een Peugeot 3008 de beste in de afsluitende wedstrijd van de Trophée Andros 2017-2018. Die werd verreden in Super-Besse. Olivier Pernaut (tweede, Mazda 3) en Jean-Baptiste Dubourg (derde, Renault Captur) mochten mee het podium op. Laatstgenoemde was een weekend eerder reeds zeker van de titel. Voor het Belgische Comtoyou Racing werden Benoit Treluyer en  Nathanaël Berthon respectievelijk vijfde en zesde met hun Audi A1’s.

In de klasse Elite was Sylvain Puissier, ook met Peugeot 3008, aan het feest. Hij werd op het podium geflankeerd door de Comtoyou-rijders Louis Gervoson (tweede) en Lionel Daziano (derde). In Elite is Eddy Benezet (BMW M2) de nieuwe kampioen.

Verder zijn er in Trophée Andros ook nog motoren (klasse AMV) en electrische wagens  (Enedis Electrique) aan het werk te zien. In AMV is Sylvain Dabert (Husqvarna) kampioen en in Enedis Electrique is die eer weggelegd voor Aurélien Panis.

(foto Trophée Andros – B.BADE)

 

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend