Home > VAS > Rallysprint > Moorsledenaar Nick Degryse mikt op thuisrally

Moorsledenaar Nick Degryse mikt op thuisrally

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Het is al enkele jaren een traditie dat copiloot Nick Degryse aan een mooi project werkt om aan de start te staan van de Rallysprint van Moorslede. Dit jaar slaat hij voor zijn rallyproject de handen in elkaar met Bjorn Deruyter, die zich vorig seizoen vooral op Ieper concentreerde. Nick en Bjorn werkten in 2015 en 2016 al enkele keren samen.

In Moorslede zal Nick de nota’s lezen voor Gunther Monnens op de Porsche 997 GT3 en zal Bjorn met de Pevatec Peugeot 208 R2 aan de start komen. “Ik zat in Moorslede al tweemaal aan de zijde van Tim Van Parijs. Tim zal dit jaar echter forfait moeten geven indien hij deelneemt aan de Rally van Spa. Zo kwam ik terecht bij Gunther die nu ook over een Porsche beschikt. Gunther ken ik nog van vroeger, toen mijn ouders zijn gastgezin waren in de tijd van de KA cup en nog later met zijn blauwe Ascona .”

Bjorn Deruyter bouwt zijn seizoen rond de Renties Ypres Rally, voor hem de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Bjorn en Nick rijden nog samen de Shortrally van de Monteberg in de 208 R2, een ideale voorbereiding op die Ypres Rally. Bij deelname in Ieper worden de nota’s dan weer verzorgd door Stijn Vandaele.
De deelname in Ieper is nog niet helemaal zeker, maar het team werkt hard om het volledige budget rond te krijgen. Om dit mooie project tot stand te laten komen organiseren ze op zondag 10 juni nog  het jaarlijkse eetfestijn. Sponsors met interesse in dit mooie project kunnen zich nog steeds melden bij Bjorn of Nick.

(medegedeeld/foto: beckyrallypics.be)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”