Home > VAS > West-Vlaanderen blijft grootste autosportprovincie

West-Vlaanderen blijft grootste autosportprovincie

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Zaterdag was er de prijsuitreiking van de PAK West-Vlaanderen, het provinciale autosportcomité. De prijzen voor de West-Vlaamse provinciale titels werden bedeeld in de disciplines Rittensport, Classic, Marathon, Slalom, Rally-en Rallysprint, en dat in diverse klasses, divisies en categorieën.

“PAK West-Vlaanderen blijft de grootste provincie binnen de regionale autosport”, sprak voorzitter Pascal Vanhullebusch. “Dat betekent meer dan 55% van het aantal vergunninghouders en ook het leeuwendeel van de georganiseerde evenementen. Voor 2018 wijzigt er weinig. Enkel de slalom van Oostende wordt niet meer georganiseerd. De overige organisaties blijven behouden.”

Slalom Oostende verdwijnt, Trimard Classic herrijst

De slalom van Oostende vond steeds plaats in de Vuurtorenwijk, maar dar zijn nu grote infrastructuur- en bouwwerken bezig. Inrichter AC Seagull besloot om af te zien van de organisatie. Voor het overige komt ACP Bryghia met de Trimard Classic, rondom Langemark en met inbegrip van de “Madonna”, sedert de film “het varken van…” ondertussen een wereldberoemd dorpje!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”