Home > VAS > Rittensport > Tierenteynrit opent VAS seizoen

Tierenteynrit opent VAS seizoen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Vrijdagavond 5 januari opende alweer het VAS rittensportseizoen 2018 met de Tierenteynrit.

De zeges waren voor Erik Druyts en Greta van Gompel in recreatie (vorig jaar ook al laureaten), Dimitri Bucquoye en Anton Dupan in Toerisme en tenslotte ook voor Anja Seynaeve en Nick Vanoverschelde in de moeilijke Sport-klasse.

De spreekwoordelijke kop is eraf. Het rittensportseizoen vervolgt echter pas op 31 maart met de Titanicrit in Kasterlee. Tot dan zullen de oriƫntatiefreaks hun gading moeten zoeken in Classic of Marathon wedstrijden.

(foto’s: wb)

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.72″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”12600,12599,12602,12601″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” title_font_size=”8″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren Ć  la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”