Home > Electric > Jose-Maria Lopez wordt teamgenoot van D’Ambrosio

Jose-Maria Lopez wordt teamgenoot van D’Ambrosio

Dragon kondigde aan dat Jose Maria Lopez de vervanger wordt van Neel Jani en naast Jerome D’Ambrosio zal racen tijdens het seizoen 2017-2018. Lopez reed eerder al bij DS Virgin Racing en is drievoudige FIA WTCC wereldkampioen. Hij zal zijn debuut maken op het Circuit International Automobile Moulay El Hassan, voor de Marrokaanse e-Prix. Lopez zegevierde daar al driemaal in het WTCC. Jay Penske, teambaas van het Amerikaanse Dragon, heeft er vertrouwen in. “Jose is een toprijder in iedere categorie waar hij al heeft deelgenomen. Met zijn ervaring en de samenwerking met Jerome heeft Dragon een winnende combinatie.

(foto: fiaformulae)

You may also like
Extreme E: Spark Technology ontwikkelt elektrische SUV
VAS: Opnieuw hybride nulwagen in Moorslede
Elektrische formules trekken Belgen aan
Belgische Solar Team naar extreme Carrera Solar Atacama