Home > VAS > Autostal Atlantic eert zijn kampioenen

Autostal Atlantic eert zijn kampioenen

Op zaterdagavond 16 december werden bij Autostal Atlantic de clubkampioenen gevierd. Ieder jaar opnieuw een evenement om naar uit te kijken want Atlantic blijft de grootste autostal van Vlaanderen. “Als je door de inschrijvingslijsten bladert van een nationale rally, en zeker bij een regionale rally, dan is Atlantic het meest voorkomende woord”, opende voorzitter Danny Debruyne.

“Een perfecte puzzel, waarin elk stukje zijn plaats vindt. Een plaats waar rijders en copiloten een tweede thuis hebben. Zo zou je onze renstal kunnen benoemen. Wat ooit als een hobby begon is stilaan een fulltime bezigheid aan het worden. De autoclub heeft een plaats in ons hart. Soms heeft het ons bloed, zweet en slapeloze nachten gekost om te bereiken wat we tot nu toe op de kaart hebben gezet. en samen met onze leden zijn we daar trots op”, besloot Danny De Bruyne.

Autostal Atlantic kan terugkijken op een veilig verlopen jaar. Stefaan T’Joens werd de algemene clubkampioen bij de rijders en mocht ook de Wisselbeker Trofeeën Taillieu mee naar huis nemen voor het grootst aan tal deelnames (19 wedstrijden). Samen met zijn co Olivier Balcaen won Stefaan T’Joens afgelopen seizoen de VAS Kampioenstitel in de Rally Divisie 1-2 en ook het RACB Rally Criterium. Olivier Balcaen werd dan ook clubkampioen bij de co-piloten. Vermelden we nog Peggy Brock (eerste dame voor haar corijdersrol in het behalen van de titel in Rally Divisie 5 Youngtimers) en meest beloftevolle jongere Joachim Wagemans (voor zijn prestaties in het TER, Tour European Rally)

 

(foto archief wb/Stefaan T’Joens met de wisselbeker)

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”