Home > VAS > 2018… voor Steven Dolfen

2018… voor Steven Dolfen

Steven Dolfen haalde afgelopen maand, november 2017, de VAS regionale titel binnen in de Divisie 1-2. En voor 2018 liggen er andere plannen op tafel. Hij zal met een Citro├źn DS3 R5 aantreden in het BK. Zaterdag mocht hij nog een beker in ontvangst nemen als clubkampioen in de Rally Divisie 3.

“Het was een goed jaar”, stelt Steven. “En nu kijken we natuurlijk naar een heel ander gegeven voor 2018.”
“Het gaat om heel andere bedragen ook. De DS3R5 staat bekend als een moeilijke wagen. We moeten het komende seizoen vooral maken dat we rally’s kunnen uitrijden en het seizoen kunnen afmaken. Logisch want stukken rijden dat betekent veel geld uitgeven en dat neemt happen uit het budget!”

(foto: wb)

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50