Home > Electric > Formula E: Muller en de Vries testen voor Audi

Formula E: Muller en de Vries testen voor Audi

DTM rijder Nico Muller en Formula 2 piloot Nyck de Vries zullen deelnemen aan de rookie test voor Audi na de Formula E manche in het Marrokaanse Marrakesh. Dat maakte Audi Sport Abt Shaeffler gisteren bekend. ” De mid-season test is een unieke gelegenheid” verklaarde teambaas Allan McNish. Nico en Nyck zullen onze e-tron FE04 kunnen gebruiken voor een aantal testkilometers.”

De rookie test zal platsvinden op zondag 14 januari 2018 op het Circuit International Automobile Moulay el Hassan in Marrakesh. Regerend kampioen Lucas di Grassi wordt de begeleider voor de beide testers.

(foto: formulae)

You may also like
Extreme E: Spark Technology ontwikkelt elektrische SUV
VAS: Opnieuw hybride nulwagen in Moorslede
Elektrische formules trekken Belgen aan
Belgische Solar Team naar extreme Carrera Solar Atacama