Home > #Hoofdnieuws > Sam Bird opent nieuwe seizoen Formule e met winst

Sam Bird opent nieuwe seizoen Formule e met winst

Wij kunnen dan wel schrijven dat het internationale autosportseizoen over is, na de finale van het WTCC in Qatar, maar de jongens van de Formule e beginnen dit weekend aan hun nieuwe seizoen 2017-2018. De eerste race in Hong-Kong was voor de snelle man van DS Virgin Racing, Sam Bird, die zijn zesde zege uit zijn carrière pakte op de stratenomloop in de Chinese stad. De Brit Bird haalde het vlot ondanks een drive through voor de Fransman Jean-Eric Vergne (Techeetah) en Nick Heidfeld (Mahindra Racing). Nelson Piquet Jr (Jaguar) en Daniel Abt (Audi Sport Abt) maakten de top 5 volledig. Kampioen Lucas Di Grassi (Audi Sport Abt), kende problemen, net als onze landgenoot Jérôme d’Ambrosio (Dragon Racing). Morgen volgt de tweede race in Hong-Kong.

You may also like
Formule E Berlijn: Rustige vrije trainingen
Stoffel Vandoorne: “F1 is fake wereld”
Formula E: wij spraken met Stoffel Vandoorne in Marrakesh
Formula e: debuut Vandoorne in Valencia test