Home > Circuit > In een notendop: GP3 – F2 – WS3.5 V8

In een notendop: GP3 – F2 – WS3.5 V8

  • Lando Norris, de nieuwbakken FIA F3 kampioen en McLaren testrijder, maakt ter gelegenheid van het afsluitende GRand Prix in Abu Dhabi zijn debuut weekend in de Formula 2. Norris zal er uitkomen voor het Spaanse team van Campos en er de plaats innemen van Ralph Boschung. Norris zal volgend seizoen uitkomen in Formula 2 voor het Franse DAMS. Er bestaat ook nog de mogelijkheid dat hij uitwijkt naar Japan om er een seizoen te rijden in de Super Formula.
  • Tatiana Calderon (foto: SauberF1) zal haar debuut maken in de World Series Formula V8 3.5 tijdens de seizoensfinale op het circuit van Sakhir in Bahreïn (week-end van 19 november). De 24-jarige Colombiaanse vervoegt bij RP Motorsport Roy Nissany en Yu Kanamaru. Daarna sluit ze haar seizoen in de GP3 Series bij DAMS ter gelegenheid van het F1 weekend in Abu Dhabi.
  • De Brit Callum Ilott werd onlangs ingehaald in de Ferrari Driver Academy. Hij komt volgend seizoen uit in de GP3 en blijft bij het ART team. Daar krijgt hij het gezelschap van Nikita Mazepin, Jake Hughes en Anthoine Hubert.
You may also like
FIA F2: Geleal overweegt te stoppen na straf
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
in een notendop: F2 en F3 (Red Bull Ring)