Home > #Hoofdnieuws > Neuville vliegt naar tweede plaats!

Neuville vliegt naar tweede plaats!

Thierry Neuville ging voorbij aan zijn Wk rivalen Ott Tanak en Sebastien Ogier.

Onze landgenoot scoorde met de Hyundai i20 een tweede tijd op Gartheiniog en een derde tijd op Dyfi. Hij staat nu 1.2 seconde voor op Tänak en 6.3 op Ogier. Voor de kampioenschapskansen van Neuville is dit goed nieuws!

“Ik probeerde wat meer aan te vallen maar het was moeilijk om het verschil te maken want er zijn veel rijders die deze proeven goed kennen. In Dyfi werd de weg steeds gladder, dus ver in de startorde vertrekken maakte het allemaal zeer moeilijk”, aldus Neuville

Er moeten vandaag nog 4 proeven worden afgewerkt

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender