Home > #Hoofdnieuws > VAS Kampioenen: Kemps met Maeyninckx en Van Nunspeet

VAS Kampioenen: Kemps met Maeyninckx en Van Nunspeet

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

We kenden al de kampioen in de Promo klasse met Yorick Maeyninckx, en in klasse B was de titel ook al uitgedeeld aan Steven Van Nunspeet. Enkel in de klasse B (+1600cc) moest de beslissing over het goud nog vallen. Ze waren er nog met vieren in de running maar op het einde van de dag was het Jonas Kemps die het hoofd het beste koel hield en de BMW M3 E36 als zesde over de finish bracht in de finale. Voldoende voor Kemps om ziojn vierde (4de!) opeenvolgende titel binnen te halen. Dat wordt stilaan voer voor de recordboeken.

(foto’s: Joahn Dingenen)

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.72″ posts_number=”6″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”9382,9383,9384,9385,9386,9387,9388″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”