Home > Industrie > De nieuwe Lamborghini Aventador S Roadster

De nieuwe Lamborghini Aventador S Roadster

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De Italiaanse constructeur Lamborghini heeft de nieuwe Aventador S Roadster voorgesteld. Na de Aventador S coupé die vorig jaar een update kreeg, is nu ook de even indrukwekkende nieuwe cabrioversie beschikbaar. Met de V12-motor, 740 pk en acceleraties van 0 naar 100 km/u in slechts 3,0 seconden is de Roadster net iets trager dan de coupé.

Foto’s: Lamborghini Media

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”justified” border_style=”solid”]

De Aventador S Roadster biedt de sensatie van open rijden zonder compromissen te sluiten op het vlak van de rijdynamiek of het comfort van de inzittenden, en voegt een extra luxedimensie toe met de beschikbare personaliseringsmogelijkheden”, aldus voorzitter en CEO bij Lamborghini Stefano Domenicali.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/10/Lamborghini-Aventador-S-Roadster-front.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/10/Lamborghini-Aventador-S-Roadster-achterkant.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”justified” border_style=”solid”]

Lamborghini biedt dus ook meer kleur- en afwerkingsopties zoals nieuwe materialen, zowel vanbinnen als vanbuiten. De afneembare hardtoppanelen bestaan uit carbon en wegen minder dan zes kg. De panelen passen in de koffer aan de voorkant van de wagen. Aan de achterkant is er namelijk plaats voorzien voor de krachtige V12-motor. Goed voor de aerodynamica dus, die nog verbeterd werd door nieuwe lijnen achteraan.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Vanaf februari 2018 kunnen geïnteresseerden hun nieuwe Aventador S Roadster ontvangen. Daarvoor moeten ze wel hun spaarboekje flink plunderen en 380,000 euro neertellen…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
GT World Europe: Iron Lynx en Iron Dames in Endurance
In een notendop: Daytona
In een notendop: GT – TCR Europe
Industrie: Lamborghini lanceert eerste digitale postzegel