Home > Industrie > Nieuwe Alpine in Zoute GT Tour

Nieuwe Alpine in Zoute GT Tour

Alpine stelde zijn nieuwe A110 voor tijdens het laatste Autosalon van Genève in maart van dit jaar. Sindsdien nam de wagen deel aan een aantal prestigieuze evenementen : in de tuinen van het Paleis Het Loo tijdens het Concours d’Elégance in Apeldoorn (Nederland) en aan de Supercar Run tijdens het Goodwood Festival of Speed (Verenigd Koninkrijk). Op 8 oktober zet de nieuwe Alpine A110 zijn campagne verder door deel te nemen aan de Zoute GT Tour ter gelegenheid van de achtste editie van de Zoute Grand Prix. De A110 zal bestuurd worden door Michael van der Sande, Managing Director Alpine. Naast deelname aan de Zoute GT Tour zal er eveneens een A110 worden tentoongesteld vanaf donderdag 5 oktober in de straten van Knokke, te midden van andere prestigieuze merken die jaarlijks op de afspraak zijn van de Zoute Grand Prix.