Home > Circuit > Nog even wachten voor Norris

Nog even wachten voor Norris

Callum Ilott (Dallara-Mercedes) won voor Prema de eerste race voor de Europese F3 in Spielberg. Hij pareerde de aanvallen van Joel Eriksson op de Motopark Dallara-VW, bouwde daarna een veiligheidsmarge in en won voor de Zweed en voor de eigen teamgenoot Maximilian G√ľnther. Titelaspirant, Carlin rijder Lando Norris (Dallara-VW) eindigde op de 4de plaats. Hij blijft wel aan de leiding van het kampioenschap met 393 punten voor Gunther (323) en Ilott (285)

Deze namiddag is er nog een kwalificatiesessie die zal beslissen over de startposities voor de races 2 en 3 van zondag.

 

(foto: fiaformula3)

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron