Home > Circuit > In een notendop DTM, Le Mans Cup en TCR

In een notendop DTM, Le Mans Cup en TCR

  • Op de Red Bull Ring heeft Jamie Green de polepositie voor de eerste DTM-race van het weekend gegrepen. De Audi-rijder ging twee merkgenoten vooraf, te weten Nico Müller en Mattias Ekström. De eerste BMW-rijder was op plaats 4, Marco Wittmann en Maxime Martin kwalificeerde zich goed als 8ste en tweede BMW.
  • Lorenzo Donniacuo rijdt aan de zijde van Alexis van de Poele in de #56 Audi RS3 LMS van Bas Koeten Racing in Mettet. Lorenzo Donniacuo heeft al heel wat kilometers achter de rug in TCR en recentelijk was hij nog de ideale partner van Guillaume Mondron in de Delahaye Racing-VW Golf.
  • Jean Glorieux heeft ondanks een kleine schuiver in zijn outlap, de polepositie gepakt voor de wedstrijd van de Le Mans Cup in Spa. In de DKR Norma was hij bijna twee seconden sneller dan de dichtste achtervolger. Eric De Doncker zette de 8ste tijd neer.