Home > Circuit > Nascar: Truex opent playoffs

Nascar: Truex opent playoffs

Het was Martin Truex Jr (Toyota) die de eerste wedstrijd van de Nascar playoffs won, met een zege op de ovaal van Chicagoland. Chase Elliott (uiteindelijk 2de voor Chevrolet) en Kyle Busch (Toyota, slechts 15de aan de finish) wonnen de punten van de “stages”. Kevin Harwick (Ford) vervolledigde het podium.

In de tussenstand van de playoffs staat Truex uiteraard aan de leiding met 2102 punten, voor Kyle Larson (2072) en Kevin Harwick (2067). Rijders krijgen punten voor “stage-wins” en de top 10 finishes.

De volgende wedstrijd is er al volgende week, in New Hamshire.

(foto: nascar.com)

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen