Home > Circuit > Tiago Monteiro crasht op Barcelona

Tiago Monteiro crasht op Barcelona

Nog maar dinsdag was Tiago Monteiro op pad met Stoffel Vandoorne in de WTCC wagen van Honda. Maar de dag nadien, op woensdag 6 se^tember, ging de puntenleider in het WK voor Toerwagens met zijn Honda Civic aan hoge snelheid van de baan in de eerste bocht op het circuit van Barcelona-Catalunya.

Tiago Monteiro werd uit zijn wagen bevrijd, was bij bewustzijn en werd (volgens de mededeling) zonder breuken afgevoerd naar het lokale hospitaal, waar hij ter observatie zal blijven.

Ook een MRI scan gaf geen verwondingen aan maar op maandag zal een tweede onderzoek plaats vinden en wordt Monteiro overgebracht naar Portugal. Updates over zijn conditie zullen door het WTCC worden vrijgegeven naargelang de evolutie.

You may also like
(WTCC+Cup) < (ETCC x 1.6>2.0) : TC1 = WTCR.
Het WTCR is geboren
Björk en Volvo de laatste wereldkampioenen van 2017!
Björk en Volvo op titelkoers