Home > Circuit > In een notendop: Mercedes snelst in vrije trainingen DTM

In een notendop: Mercedes snelst in vrije trainingen DTM

  • Op de Nürburgring heeft Mercedes-rijder Gary Paffett de snelste tijd geklokt tijdens de regenachtige eerste vrije training van DTM in 1:36.959. Zijn teamgenoot bij Mercedes Paul Di Resta werd tweede snelste. De top drie wordt vervolledigd door August Farfus voor BMW. Onze landgenoot Maxime Martin werd zesde voor BMW Team RBM.
  • Tijdens de tweede vrije training bleef het droog. Paul Di Resta was de snelste in 1:35.935, twee honderdsten van een seconde sneller dan teamgenoot bij Mercedes Gary Paffet. BMW volgt met Timo Glock en daarna pas komt de eerste Audi op de tabellen met Mattias Ekström. Martin werd tiende voor BMW.

Foto: DTM

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: actie op zondag door de lens van Joachim Cieters
IMSA – Long Beach: winst voor Cadillac, Belgen hebben mindere dag