Home > Circuit > Teleurgestelde Lagrange: “Deze Super Trofeo had de koers van het jaar kunnen zijn”

Teleurgestelde Lagrange: “Deze Super Trofeo had de koers van het jaar kunnen zijn”

Niels Lagrange en Pieter Vanneste reden gisteren mee in de Lamborghini Super Trofeo. Hun race verliep probleemloos, tot het team een overtreding beging en een drive through kreeg omdat hun Lamborghini te snel ging in de pits.

Leipert eindigde in de eerste race van de Super Trofeo op de 18e plaats overall en de vierde plaats in de Pro Am categorie. “Als die fout niet was gemaakt, hadden we misschien de koers van het jaar gereden. Een vierde plaats overall had gekund. Als thuisrijder hoop je toch altijd op een podiumplaats, het is jammer dat dat niet gelukt is”, laat een teleurgestelde Lagrange weten.

Tweede race van de Super Trofeo

In de tweede race is het duo Lagrange-Vanneste tiende overall geworden. Hun resultaat is goed voor een derde plaats in de Pro Am categorie. “We hebben het podium gehaald, maar toch is het een ontgoocheling. Er had veel meer ingezeten”, liet Lagrange na de race weten. Konrad (Hendrik-Scheuschner) eindigde zowel overall als in de Pro Am categorie op de eerste plaats.

Lagrange maakte in 2015 een comeback na een pauze van vijf jaar in de 24 uur van Zolder. Hij racete voor de comeback met Lamborghini’s en wist dit jaar zijn weg terug te vinden naar de Italiaanse autoproducent. “Mijn liefde voor Lamborghini is gekomen en nooit meer weggegaan. Sterker nog, ze is enkel groter geworden”, aldus Lagrange.

Foto  © autosportwereld.be

You may also like
Spa 24: impressie van de eerste testdag
Circuit: Super Trofeo Europa begint op circuit van Misano
Circuit: kalender Lamborghini Super Trofeo overhoopgehaald
GT World: SRO verwelkomt opnieuw diverse kampioenschappen