Home > #Hoofdnieuws > Opnieuw top 10 positie voor Vandoorne

Opnieuw top 10 positie voor Vandoorne

Met Vettel, Raikkonen, Bottas en Hamilton werd de pikorde in de F1 ietswat gerespecteerd. En daarbinnen kont er stilaan een plaatsje vrij voor McLaren, en dus voor Stoffel Vandoorne. Een 9de plaats werd er uit de brand gesleept, net achter Alonso, zijn teamgenoot die hij het hele weekend achtervolgde als zijn schaduw. Bijna alle teams reden trouwens in tandem treintjes op de baan en bij McLaren speelde men het scherp dit weekend. En aangezien Hulkenberg nog een plaatsje moet inleveren na een gridstraf starten Alonso en Stoffel dus respectievelijk 7de en 8ste!

Voorlopig tekent het weekend zich vlekkeloos, met misschien een dubbele puntenoogst voor McLaren in het verschiet…

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?