Home > #Hoofdnieuws > Defourny: geen zege, wel podium

Defourny: geen zege, wel podium

Max Defourny liet zich op de Red Bull Ring de kaas van het brood eten door de Brit Fewtrell. Die schoof langs Defourny bij het ingaan van de eerste bocht en sloeg onmiddellijk een gat. Defourny was pas in de slotfase van de wedstrijd bij machte om opnieuw voor de leidersplaats te komen dreigen. Maar Fewtrell hield vast aan de 1ste positie, en Defourny liet zich in de laatste ronde nog verrassen door Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing). Zege voor Fewtrell dus, voor Fenestraz en Defourny. In het kampioenschap komt de leiding in handen van Fenestraz voor Shwarzman en Palmer. Morgen volgt er een nieuwe kwalificatiesessie en race2.

(foto: renaultsport.com)

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault