Home > #Hoofdnieuws > Triomftocht voor Racing Team Verhiest op vrijdag

Triomftocht voor Racing Team Verhiest op vrijdag

In de rand van de 25u FunCup is de Lotus Cup Europe te gast op Spa-Francorchamps. Het Oostendse team van Lotus dealer Thierry Verhiest deed het uitstekend op vrijdag. John Rasse haalde de pole in 2:38.162 en reed vervolgens de 12 racerondes aan de leiding. Zege dus voor Rasse, voor de man die ook 2de startte, Tamas Vizin.

Racing Team Thierry Verhiest deed het uitstekend want “teambaas” Thierry bracht zijn Exige V6 binnen op de 4de plaats, één plaatsje beter dan een andere teamgenoot, de Fransman Stéphane Cristinelli op de 5de plaats. Dat betekent 3 wagens binnen de top 5, algemeen en uiteraard ook binnen de Exige V6 Cup R, voor het team van Verhiest.

De tweede race van het weekend voor de Lotus Cup, is op zaterdagmiddag (12u)

(foto: Lotus Cup Europe/facebook)

You may also like
De eindejaarsround-up: Thierry Verhiest
Zolder 24: In een notendop: Het voorprogramma
Zolder 24: In een notendop: De eerste races
In een notendop: De kwalificaties in Zolder