Home > F1 > Is Vandoorne slachtoffer van zijn vroegere succes?

Is Vandoorne slachtoffer van zijn vroegere succes?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Stoffel Vandorne won titels in de Formula 4, Formula Renault 2.0 en GP2, en hij won races in de Formula Renault 3.5 en Japanese Super Formula. Maar deze monomerken formules zijn er misschien wel de oorzaak van dat Vandoorne weinig vooruitgang maakte bij zijn debuut in de F1. Te sterk leunen op een rijstijl die hem toendertijd goed paste, bemoeilijkt Vandoorne’s goede vorm in F1. Dat verklaarde Eric Boullier van McLaren in de Britse pers.
Stoffel Vandoorne moet leren zich voortdurend aan te passen aan de wagen die hij nu bestuurt, want elk weekend komt het team met nieuwe ontwikkelingen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?