Home > #Hoofdnieuws > Defourny met Mark Blundell

Defourny met Mark Blundell

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Max Defourny tekende vandaag een overeenkomst met MB Partners. De 18-jarige Defourny gaat dus scheep met het managementbedrijf van ex-F1 rijder Mark Blundell, dat al meerdere andere jongeren omvormde tot race-professionals.

“Ik ben zeer tevreden dat ik met MB Partners kan werken voor de verdere stappen in mijn carriĆ©re. Zij hebben veel ervaring in jonge rijders te helpen om het uiterste van hun potentieel te bereiken en ik kijk er dan ook naar uit om met hen verder te gaan”, aldus Defourny.

De CEO van MB Partners, Mark Blundell, verwelkomt graag de jonge Belg bij zijn klanten en hij kijkt vooral uit naar de kansen die er nog in het verschiet liggen voor Defourny.
“Max oogste al heel wat succes bij iedere stap die hij tot dusver zette in de wereld van de autosport. Hij is ontegensprekelijk een groot talent en geeft blijk van heel wat inzet, zowel op het circuit als daarbuiten. Hij kan het nog ver brengen in de sport.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault