Home > Circuit > Alonso rookie of the year

Alonso rookie of the year

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/abbott_indyP_0517_8028-e1494964178210.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Fernando Alonso werd (niet geheel onverwacht) verkozen tot Rookie of the Year tijdens de 500 mijl van Indianapolis. Fair-play, persoonlijkheid, toegankelijkheid en zijn capaciteiten als rijder waren de factoren die de beslissing brachten. De beslissing was omstreden omdat Ed Jones, een andere rookie de race beëindigde op de derde positie. Buiten de eer, krijgt de rookie of the year tevens een mooie cheque van 50.000$.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?