Home > Circuit > In een notendop: BMW Art Car, Supercar Challenge en Euro Nascar

In een notendop: BMW Art Car, Supercar Challenge en Euro Nascar

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/transam_euro_racing_2017_transam_is_goin-1479587102-427-e1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Volgend weekend zien we in de eerste Belgische manche van de Supercar Challenge heel waarschijnlijk het debuut van de Mustang Trans Am van Eric van de Poele met zijn zoo, Alexis. De wagen heeft een buizenchassis van Howe, met onder de motorkap een Chevrolet V8 van 525 paarden voor een gewicht van 1150 kg. “We zouden tussen een GT3 en een GT4 moeten zitten, onder de 2min30”, aldus de ex-F1-rijder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Volgend weekend zien we in de NASCAR Whelen Euro Series op Brands-Hatch een Amerikaanse legende op de startgrid: ex-Nascar-kampioen Bobby Labonte maakt zijn Europees debuut met de #1 Whelen Engineering Ford Mustang van Alex Caffi Motorsport. Hij neemt het onder meer op tegen Anthony Kumpen en Stienes Longin.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/8c00b2aa-721d-4299-ad84-4dc8a30c4032.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/qff-2Y10338ms399.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na Jeff Koons (USA) en John Baldessari (USA) is Cao Fei de volgende artiest om een BMW Art Car te ontwerpen. Fei is een bijna 40-jarige Chinees wiens ontwerp in het Minsheng Art Museum in Beijing werd onthuld. Augusto Farfus racet met de BMW M6 GT3 in Macau op het einde van het seizoen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]