Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: F Renault en F2 in Monaco

In een notendop: F Renault en F2 in Monaco

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

  • Charles Leclerc haalde de pole in de F2 kwalificatiesessie, die in Monaco opgesplit wordt in twee delen. De thuisrijder was de snelste in Groep A en deelt de eerste rij met de wnelste in Groep B, Alexander Albon headed. Oliver Rowland start als derde.
  • Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) was de beste in de enige collectieve testsessie van de Formule Renault Eurocup in de straten van Monaco. Hij gaat zijn landgenoot Alex Peroni (Fortec Motorsports) en puntenleider Robert Shwartzman (R-ace GP) voor. Onze landgenoot Max Defourny haalde de 6de tijd terwijl Ghislain Cordeel op de 21ste plaats strandde.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault