Home > VAS > Slalom > Flying Doctor naar winst in Zaventem

Flying Doctor naar winst in Zaventem

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Zondag 21 mei waren de slalomdeelnemers aan de slag in Zaventem. Het werd voor bezoekers een aangename wedstrijd met een spannende strijd voor de overwinning. Die ging uiteindelijk naar Bernard Wilmet en zijn Peugeot 104, “the flying doctor” want de man is immers spoedarts in Charleroi. Het koppelrijke en wendbare wagentje liet Wilmet toe de zege te pakken op het snelle parcours op de Zaventemse industriezone. Dominique Van Kerckhove stond de hele dag vooraan en eindigde met de Polo GT op de tweede plaats, voor puntenleider Jörgen Draelants, die onder druk stond en uiteindelijk de Mini nog moest parkeren met technische problemen. Met een derde plaats beperkt hij de schade. Frederik De Clercq strandde met de Westfield net naast het podium.

In het kampioenschap komen Draelants en Van Kerckhove nu op gelijke hoogte in punten, al heeft Draelants wel één zege meer behaald.

In juni is er de volgende wedstrijd, in Houthalen.

(foto’s: W. Bouchez)

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”3737,3738,3739,3740,3741,3742,3743,3744,3747,3745,3746,3748,3749,3750,3751″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” auto_speed=”3800″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”