Home > VAS > Regularity > 14-jarige Debruyne wint in Sezoens Regularity

14-jarige Debruyne wint in Sezoens Regularity

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We zagen een zeer mooie wedstrijd in de Sezoens Regularity. Het werd een indrukwekkende overwinning van het duo Jurgen en Tim De Bruyne. De West-Vlamingen scoorden hun eerst zege in de Regularity met de mooie Toyota Celica. Vooral vader Jurgen was uitermate trots op zijn 14-jarige corijder. Niet dat vader De Bruyne hem had gedwongen…”Nee hoor, dit was een keuze van hem zelf”, lachte hij. “Vorig seizoen reed hij hier voor het eerst mee in de Regularity. En nu oogsten we een eerste overwinning!” De jongeling hield het wat gerenommeerde rijders achter zich. Zo eindigde op de tweede plaats een mooie Porsche 911 Toivonen replica met aan het stuur Johan Gitsels, de voormalige copiloot van Freddy Loix. En ook op de derde plaats vinden we een mooie combinatie. Oudgediende Gilbert Verstraeten viert dit seizoen 45 jaar autosport.

Luc van den Bogerd en Benny Nuyts strandden aan de voet van het podium, maar met hun 4de plaats in de Sezoens doen ze een goede zaak in de tussenstand van het kampioenschap. Daar gaan ze, gezien de 3de plaats in de Gitter regularity, naar de leiding. Het is nu weeral lang wachten voor de Regularity rijders die pas eind augustus, met de Regularity van Kasterlee, weer aan de slag gaan.

 

(foto: W. Bouchez)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]