Home > Rally > Verschueren was gastrijder in Mettet

Verschueren was gastrijder in Mettet

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na zijn zege in Tielt, mocht Vincent Verschueren afgelopen weekend opnieuw de champagne laten knallen. Deze keer zelfs voor 25.000 toeschouwers, want Vincent Verschueren won de finale van de SsangYong Rallycross Cup, verreden in het kader van het Wereldkampioenschap Rallycross in Mettet. “Het was een toffe ervaring, maar racen met een pick-up met een dieselmotor van 225 pk is natuurlijk niet te vergelijken met onze Fabia R5 in de rallysport. Ik mocht de wagen besturen van Garage Bossaert uit Kemmel . In de finale was het nog spannend, want onze koppeling slipte en ik werd in de start verrast door de auto van Loris Cencetti Jr, een circuitpiloot die zijn SsangYong deelde met Hugo Arellano. Ik heb me wel geamuseerd met de SsangYong, maar als je dan die Supercars met 600 pk ziet knallen, dan had ik zin om die eens te proberen…,” lachte Vincent Verschueren.

(foto: J. Dingenen)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
WRX: FIA zoekt een nieuwe promotor
WRX: Vijf jaar lang ‘World RX’ op Spa-Francorchamps
De wegen scheiden voor World RX en Mettet
Wk Rallycross: uitstel voor elektrische wagens