Home > #Hoofdnieuws > Honda en Citroën verdelen de WTCC buit

Honda en Citroën verdelen de WTCC buit

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het WK voor Toerwagens was dit weekend te gast op de Hungaroring nabij Budapest. In de eerste race miste poleman John Filippi (Citroën C-Elysée) zijn start en dat was voor Tiago Monteiro (Honda Civic) de kans om zich aan kop te hijsen voor Max Chilton (Citroën C-Elysée). In de strijd voor de derde plaats raakten Thed Björk (Volvo S60) en thuisrijder Norbert Michelisz (Honda Civic) elkaar en Rob Huff (Citroën C-Elysée) haalde daardoor het podium.

De tweede race zag de ongewone zege van Mehdi Bennani (Citroën C-Elysée), die Rob Huff (drive-through voor hinderen van de Volvo’s van Girolami en Catsburg) afhield. Mooie zege echter voor Bennani die Catsburg en Chilton naast zich op het podium zag klimmen. De Honda’s van Norbert Michelisz en Tiago Monteiro kwamen als 4de en 5de binnen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
(WTCC+Cup) < (ETCC x 1.6>2.0) : TC1 = WTCR.
Het WTCR is geboren
Björk en Volvo de laatste wereldkampioenen van 2017!
Björk en Volvo op titelkoers