Home > #Hoofdnieuws > Defourny opent met 5de plaats in Monza

Defourny opent met 5de plaats in Monza

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Een eerste gematigd positieve balans voor de eerste race van Max Defourny (R-Ace) in het Blancpain weekend op Monza voor de Formule Renault Eurocup. Onze landgenoot eindigde uiteindelijk 5de (vanop een zesde startpositie) nadat hij Alex Pironi voorbijging, met wie hij een racelang duel uitvocht. Onze andere Belg, Ghislain Cordeel, werd het slachtoffer van een aanrijding. Buiten zijn wil om werd Cordeel getikt nadat Rodrigo Pflucker de controle over het stuur verloor bij het uitkomen van de eerste Lesmo chicane. Winnaar van de race werd Robert Schwarzman (foto) voor R-Ace, voor de Fransen Fenestraz (Kaufmann) en Aubry (Tech1) en de poleman Will Palmer (R-Ace).

Morgen is er opnieuw een kwalificatiesessie in twee delen en een race om 14u.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
2WD Trophy: kampioen Bruno De Wilde met Clio in 2023
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Esports: Renault lanceert eerste esports evenement

Leave a Reply