Home > Circuit > In een notendop GT Open en Blancpain Endurance

In een notendop GT Open en Blancpain Endurance

De Zuid-Europese GT3-serie GT Open lijkt ook weer wat meer ademruimte te krijgen, met een inschrijvingslijst voor het seizoen van 23 wagens. Bovendien zien we tijdens de openingsmanche in Estoril, einde april, ook twee Lexus GT3 aan de start verschijnen. Op 27 en 28 mei komt de GT Open naar Spa, maar voorlopig zien we geen Belgen bij de deelnemers.

Inschrijvingslijst GT Open

In de eerste vrije trainingen van de Blancpain Endurance in Monza was de snelste tijd voor de n°75 I.S.R. Racing Audi van Salarquarda – Stippler – Schmid, voor de n°26 Saintéloc Racing Audi van onze landgenoot Christian Kelders. Dries Vanthoor, in een WRT Audi was vierde, Louis Machiels (Ferrari) vijfde. De livestream vindt u hier.

Leave a Reply