Home > #Hoofdnieuws > 12u Magny-Cours: pole voor Semspeed in A3 klasse

12u Magny-Cours: pole voor Semspeed in A3 klasse

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het team Semspeed, toppers uit de BGDC  in de vorige seizoenen, maakten in de Magny-Cours hun grote debuut in de 24H Touring Car Endurance Series. In de kwalificatie zetten ze met hun Peugeot 308 de pole in de klasse A3. De wagen, die wordt gedeeld door Benoît Semoulin, François Semoulin en Anthony Lambert. Ze realiseerden de 11de tijd algemeen en bleven in hun categorie voor de BMW M235i Racing Cup van een ander Belgisch team, QSR, waarop we Jimmy de Breuker, Mario Timmers en Rodrigue Gillion terug vinden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Autosport: de stand van zaken
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
Dubai 24: Dries Vanthoor leidt Belgische delegatie
BGDC: PG Motorsport met één of twee wagens

Leave a Reply